Medarbetare

Produktionsbyrån i Nora

Ivar_vit3

Ivar Fernemo är ursprungligen utbildad i arkitektur och matematik. Han har arbetat som kommunal planerare och organisationsutvecklare, management- och strategikonsult, vd och informationschef. Ivar medverkar i det mesta från idéarbete till praktisk produktion.

Anne

Anne Åsberg arbetar som administratör på företaget. Arbetsuppgifterna innefattar allt från tidplaner, kommunikation med kunder och allehanda kontorsservice. Kort och gott intern- och extern kundservice.

Albin_vit2

Albin Ström är layoutare och projektledare med erfarenhet av allt ifrån webbplatsutveckling och grafisk design till marknadskommunikation.

Anette_vit

Anette Ivarsson är teknisk granskare och layoutassistent. Hon håller koll på bildmaterial och utskrifter, bidrar med foto och uppdaterar hemsidan.

Zarah_vit

Zarah Virtanen Windh är layoutare, projektledare och mångkunnig inom fotografi, retusch, grafisk illustration och tidningslayout.

Språkarbetarna

Karin_vit

Karin Cassel är språkbearbetare och lärare med bakgrund i både offentlig och privat sektor som föreläsare, skribent, språkkonsult och utbildare. Hon har magisterexamen i svenska, moderna språk och pedagogik samt undervisar i svenska som andra språk.

Eva_vit

Eva Jönsson är språkbearbetare och utbildad i journalistik, copywriting och språk. Hon har arbetat som copywriter och skribent i närmare 20 år, på kommunikationsbyråer och som frilans.

Noomi_vit

Noomi Svahn är korrekturläsare med många års erfarenhet. Hon har arbetat i tidningsbranschen och har numera korrektur- och språkgranskningsuppdrag för bokförlag och översättningsföretag.

Caroline_vit

Caroline Degerfeldt är korrekturläsare och har en kandidatexamen i litterärt skapande. Hon har tidigare arbetat som socionom och frilansar numera som korrekturläsare och lektör för bokförlag, leder skrivarkurser och skriver recensioner för BTJ.